Werken bij Seafoodbar

Werken bij de Seafoodbar Amsterdam

Seafoodbar, een Award winning visrestaurant

De Seafoodbar is een modern visrestaurant gelegen in Amsterdam. Een ruim aanbod met de beste visgerechten en zeevruchten staat elke dag klaar voor de gasten. Bovendien beschikt de Seafoodbar over een enthousiast team dat de gerechten zorgvuldig voor de gasten klaar maakt en bediend. Daarnaast organiseert de Seafoodbar ook verschillende evenementen. Modern, creatief en vol van energie!

Jij kan de perfecte match zijn voor Seafoodbar

Zie jij het zitten om te werken voor Seafoodbar? Heb jij zin om met een gezellig, gemotiveerd team constant het beste voor de gasten neer te zetten? Meld je dan nu aan! Deze toffe horeca baan is een unieke kans voor jou om jouw horeca ervaring te laten zien en nieuwe ervaringen op te doen.

Kom werken bij de Seafoodbar

Via ons kom je makkelijk in contact met Seafoodbar. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Seafoodbar. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder bij de Seafoodbar.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van Seafoodbar

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?