Werken bij Holland evenementen groep

Werken bij Holland evenementen groep

Holland Evenementen Groep, alles voor een onvergetelijke ervaring

Holland evenementen groep organiseert verschillende evenementen. Van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenparty’s of familiedagen, ze organiseren het allemaal. Met als doel de gasten een onvergetelijke ervaring geven en constant de WOW factor blijven creëren. En daarnaast de gasten steeds maar weer te blijven verbazen.

Holland Evenementen Groep zoekt de perfecte match

Via DOEN kan jij bij Holland evenementen groep komen te werken. Heb jij het in je om van elke evenement een onvergetelijke ervaring te maken? Begrijp jij wat er bedoelt wordt met de WOW factor? Kom dan werken voor Holland evenementen groep.

Kom werken bij Holland evenementen groep

Via ons kom je makkelijk in contact met Holland evenementen groep. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en de Holland evenementen groep. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?