HORECA BAAN IN DEN HAAG

Op zoek naar een horeca baan in Den Haag?

Ben jij op zoek naar de leukste horeca baan in Den Haag? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres want wij bieden de allerleukste horeca baan. De ene week werk je in een horeca gelegenheid vlakbij het Binnenhof, de andere week werk je bij Madurodam. Erg flexibel dus. DOEN laat je ook werken in de seafood bar of bij Stan & Co. Top horeca plaatsen in Den Haag. Wanneer je als student bij ons komt werken, kan jij jezelf inplannen. Je hebt invloed op jouw eigen rooster, waardoor het werk goed te combineren valt met jouw studie.

De perfecte horeca baan in Den Haag voor échte horeca tijgers.

Heb jij nog niet zoveel ervaring? Dan is dat geen probleem! Want als jij graag wil leren en jezelf wilt ontwikkelen kan jij instromen in onze DOEN Academy. We leren je dan alle kneepjes van het horeca vak, zodat jij kan komen werken op gave locaties in Den Haag. Wordt de nieuwe aanwinst voor het Leidseplein of bijvoorbeeld het Rembrandtplein!  

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die op zoek zijn naar horeca vacatures in Den Haag. Dus ben jij op zoek naar leuk werk in de buurt van Den Haag? Wil jij invloed hebben op je eigen werktijden en iedere week op A-locaties in Den Haag werken? Dan komen we graag met jou in contact!

Verdien een goed salaris

Investeer in jezelf en verdien goed! Geen ervaring? Geen probleem! Wij vinden persoonlijkheid en motivatie veel belangrijker dan ervaring.

Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak leert! En het mooiste is: hoe meer ervaring je krijgt hoe meer je gaat verdienen. Dus als jij een plek zoekt waar jij je kan ontwikkelen en waar je heel goed kan verdienen? Dan ben je bij DOEN aan het juiste adres.

Kom jij werken bij één van onze opdrachtgevers?

rongastrobar
oceandiva
hollandevenementen-1
logo_albron-1
logogemeentezeist
Vermaat
logo-thermae-son-vasteVerhouding-1
rkc-waalwijk
Laplace
foodjazz-logo-rood-rgb
Eurest-logo-2
BeursvanBerlage
308206_SafariparkBeekseBergen_logo1_081012
Cookaholics-zw-1
stan-co
uu-logo-nl
Bakerstreet logo basis
logo-theaters-tilburg
trappers-tilburg
de-kort-catering
bonheur-horeca-groep
fc-eindhoven-150x150
beursgebouw-eindhoven-logo-1
eindhoven-airport-1
kreeftenbar
the-dylan
Pulitzer-Hotel-Amsterdam-214-x-66
the-seafood-bar
Thegrand
hotelokura
BeursvanBerlage
cropped-Site-pictogram-1
Screenshot 2023-02-28 at 12.46.58

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding. Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Werken bij de leukste bedrijven in Den Haag

Werken bij DOEN betekent ook dat je op verschillende A-locaties werkt in Den Haag. Naast flexibiliteit en afwisseling bieden wij ook een leuke vergoeding voor jouw inzet bij ons. Als student is het namelijk ook erg fijn als je een goed zakcentje overhoudt aan je baan.

 

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als je een student bent de maand soms net een week te lang kan duren. Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe flexibele baan? Meld je dan vandaag nog aan.

Play Video