Werken bij Bakerstreet

Kom werken bij Bakerstreet

Foodconcepten uit Utrecht

Bakerstreet is een vernieuwend bedrijf dat foodconcepten tot leven brengt. Ze noemen zichzelf ook wel de bedenkers en door ontwikkelaars van foodconcepten. Hoog in het vaandel staat het rekening houden met de trends en de wensen van de opdrachtgevers. Om zo elk evenement naar een hoog niveau te kunnen tillen. Met enthousiaste medewerkers gaan ze elke dag weer op pad met een lach. Rekening houdend met de wensen van de gasten komen ze elke dag weer tot een creatief en innovatief idee.

Via DOEN bij Bakerstreet werken

Bij het horen van de woorden innovatief en creatief voelt DOEN zich ook aangesproken. Deze uitblinkende waardes moeten terug te zien zijn in het personeel. Daarom willen wij Bakerstreet helpen met ons specialisme namelijk: het juiste personeel op de juiste plaats krijgen. De goede match tussen werknemer en werkgever vinden om zo elk food concept tot leven te brengen.

Kom werken bij Bakerstreet

Voel jij je aangesproken en zie jij jezelf werken bij Bakerstreet? Schrijf je vandaag nog in. Via ons kom je makkelijk in contact met Bakerstreet. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Bakerstreet. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van Bakerstreet

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?