Werken bij Sofitel Legend The Grand

Kom werken bij Sofitel Legend The Grand

The Grand – Vijf sterren hotel in Amsterdam

Sofitel Legend The Grand, gelegen in Amsterdam, valt onder de groep Grand Luxury Hotels en biedt een exclusieve voorziening voor gasten. Dit 300 jaar oude gebouw is door de jaren heen goed overeind gebleven met hulp van renovatie. Dat maakt dat Sofitel Legend The Grand zo uniek is. Het hotel is geschikt voor meetings en events. Bedrijven komen hier graag bij elkaar om zakenpartners te ontmoeten. In Sofitel Legend The Grand wordt een super service gegarandeerd, dat is wat men verwacht bij een vijf sterren hotel.

Sofitel Legend The Grand zoekt de juiste match

Begrijp jij wat passend is bij een vijf sterren hotel? Zie jij het zitten om de gasten super service te bieden in het Sofitel Legend The Grand? Zie jij het zitten om op deze prachtige locatie te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom werken bij Sofitel Legend The Grand

Via ons kom je makkelijk in contact met Sofitel Legend The Grand. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Sofitel Legend The Grand. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder bij Sofitel Legend The Grand.

Wij bieden de leukste baan bij The Grand:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij Sofitel Legend The Grand als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van Sofitel Legend The Grand

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?