Werken bij Ocean Diva

Werken bij Ocean Diva!

Ocean Diva een unieke evenementenlocatie

Ocean Diva biedt de mogelijkheid om van een evenement een unieke belevenis te maken. Deze toffe belevenis kun je maken op een van de twee varende evenement schepen waarover ze beschikken. De schepen van Ocean Diva bieden veel mogelijkheden voor events van bedrijfsfeesten en congressen tot diners en brand events. Een unieke belevenis en goede service van het personeel is een perfecte omschrijving van de werkwijze bij Ocean Diva. Varend de gasten een onvergetelijke dag bezorgen; Het is allemaal mogelijk bij Ocean Diva.

Ocean Diva zoekt de juiste match

Ben jij de horecatopper die we zoeken? Zie jij het zitten om te werken bij Ocean Diva? Ben jij niet bang om te werken op een varend schip? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij Ocean Diva

Via ons kom je makkelijk in contact met Ocean Diva. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Ocean Diva. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder bij Ocean Diva.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij Ocean Diva als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van Ocean Diva

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?