Werken bij Vermaat Catering

Kom werken bij Vermaat Catering

Vermaat Catering

Vermaat Catering is een specialist in het leveren van horeca op maat. Met altijd enthousiaste werknemers staan ze op elke locatie goed bekend. Het is natuurlijk niet voor niets dat ze in de top 20 van catering bedrijven staan. Op dit moment zijn ze actief op 350 locaties. Allemaal voor verschillende bedrijven van luchthavens tot ziekenhuizen. Vermaat Catering biedt dus genoeg variatie.

DOEN zoekt de juiste match

Zie jij het zitten om op heel veel verschillende toffe locaties te werken? Wordt jij enthousiast van het idee om aan verschillende bedrijven te laten zien wat een perfecte catering inhoudt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom werken bij Vermaat Catering!

Kom jij werken bij Vermaat Catering? Met een leuk team ga je elke keer weer op pad om de goede cateringservice neer te zetten. Genoeg variatie vind je in dit werk en zo is elke week weer een feestje. Meld je vandaag nog aan!

Via ons kom je makkelijk in contact met Vermaat Catering. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Vermaat Catering. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van Vermaat Catering

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?