Werken bij Beurs van Berlage

Kom werken bij de Beurs van Berlage

Congressen en evenementen in de Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage is een bruisende ontmoetingsplaats in het historische centrum van Amsterdam. Inmiddels uitgegroeid tot ware hotspot is er altijd wat te beleven. Logisch dus dat het een populaire locatie is voor evenementen en congressen. Al geruime tijd weet de Beurs van Berlage de gasten te verrassen door een unieke ervaring neer te zetten met de hoogste kwaliteit.

Wat doet DOEN voor de Beurs van Berlage

Om alle evenementen en congressen op rolletjes te laten verlopen, zijn er horecatoppers nodig. Zie jij het zitten om te leren van mensen die veel ervaring hebben? Ben jij enthousiast, gedreven en productief? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Kom werken bij de Beurs van Berlage

Heb jij al zin gekregen om te komen werken bij de Beurs van Berlage? Jouw enthousiasme kunnen ze goed gebruiken. Met je team verzorg je elke keer een unieke belevenis voor de gasten. Geïnteresseerd? Meld je vandaag nog aan! Via ons kom je makkelijk in contact met de Beurs van Berlage. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en de Beurs van Berlage. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

  Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

  Vacatures van Beurs van Berlage

  Geen vacatures beschikbaar

  Direct solliciteren?

  Direct solliciteren

  Werken bij Doen?