Werken bij Okura Hotel

Kom werken bij het Okura Hotel

Okura Hotel een exclusief hotel in Amsterdam

Het Okura Hotel is een exclusief hotel in Amsterdam. Naast hotel biedt Okura Hotel ook andere mogelijkheden. Zo worden er verschillende evenementen georganiseerd, maar wordt het ook gebruikt voor congressen, werk ontmoetingen en trouwfeesten. Van origine werkt het Okura hotel met Japanse service: ontspannen, relaxed en goed verzorgd. Er zijn vier restaurants aanwezig in het Okura Hotel. Een daarvan met een Michelinster en zelfs een restaurant met twee michelin sterren. Het spreekt voor zich dat gasten een luxe ervaring opdoen in dit mooie hotel.

Wat DOEN doet voor Okura hotel

DOEN kan je helpen aan een exclusieve baan in het Okura Hotel. Zie jij het zitten om tewerken in dit prachtige hotel? Heb jij het in je op service van hoge kwaliteit neer te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom werken bij Okura Hotel!

Kom jij werken bij Okura Hotel? Via ons kom je makkelijk in contact met Okura Hotel. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Okura Hotel. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van Okura Hotel

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?