Werken bij Theaters Tilburg

Werken bij Theaters Tilburg

Culturele huis Theaters Tilburg

Theaters Tilburg wordt gezien als het culturele huis van de stad en bestaat uit de schouwburg, concertzaal en studio. Met dagelijks maatschappelijke evenementen voor jong en oud trekt het veel bezoekers en is het onmisbaar in culturele infrastructuur. Daarnaast is het een innovatieve plaats waar veel ontmoetingen plaatsvinden. Gasten kunnen hun avondje uit compleet maken door voor het bezoek aan het theater plaats te nemen in het restaurant. Hoge kwaliteit is het uitgangspunt van Theaters Tilburg.

Theaters Tilburg zoekt horeca toppers

Theaters Tilburg is op zoek naar horeca personeel die de gasten voor en na afloop van een show met de beste service voorziet. Zowel in het restaurant als aan de bar. Heb jij het in je om te werken voor Theaters Tilburg? Zorg jij ervoor dat een dagje uit helemaal geslaagd is en gasten met een tevreden gevoel van hun theater ervaring genieten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Kom werken bij Theaters Tilburg!

Via ons kom je makkelijk in contact met Theaters Tilburg. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Theaters Tilburg. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?