Werken bij RKC Waalwijk

Kom werken bij RKC Waalwijk

RKC Waalwijk mooie club met sportieve ambities

RKC Waalwijk is een bekende voetbalclub, spelend in de eredivisie van Nederland en hoort bij de grote clubs in Brabant. Met een rijke geschiedenis en een trouwe supportersgroep is elke wedstrijd een belevenis.

DOEN voor RKC Waalwijk

Naast de spelers die op het veld moeten presteren is het belangrijk dat de horeca bezetting op orde is. Natuurlijk voor de fans van RKC Waalwijk die in de rust onder het genot van een drankje het spel willen bespreken. Heb jij alles in huis om te werken bij RKC Waalwijk? Zorg jij ervoor dat de fans een top avond beleven? Ben jij de horecatopper die wij zoeken? Schrijf je dan nu in!

Werken bij RKC Waalwijk

Kom jij werken bij RKC Waalwijk. Via ons kom je makkelijk in contact met RKC Waalwijk. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en RKC Waalwijk. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder bij RKC Waalwijk.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij RKC Waalwijk als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van RKC Waalwijk

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?