Werken bij Eurest Food

Kom werken bij Eurest Food

Eurest Food – Connecting people through food

Het motto van Eurest Food luidt: ‘Connecting people through food’. Mensen inspireren en het welzijn van de medewerkers versterken, dat is wat Eirest Food doet. Met als doel de bedrijfscultuur en het welbevinden van een bedrijf optimaliseren. Met 360 lifestyle zorgt Eurest Food ervoor dat je bedrijf een gezonde omgeving wordt. Workplace well being zorgen zij ervoor dat de medewerkers hun werkplek als fijne plek ervaren en hierdoor topprestaties kunnen neerzetten. Eten als verbindende factor gebruiken, dat is wat Eurest Food doet.

Eurest Food de verbindende factor is DOEN.

Herken jij jezelf helemaal in het plaatje? Heb jij het in je om van elke belevenis een waardevolle te maken? Laat jij gasten zien dat eten een verbindende factor kan zijn?

Kom werken bij Eurest Food!

Kom werken bij het innovatieve bedrijf Eurest Food. Via ons kom je makkelijk in contact metEurest Food. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Eurest Food. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder bij Eurest Food.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij Eurest Food als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?