Werken bij Beekse Bergen

Kom werken bij de Beekse Bergen

Dierentuin de Beekse Bergen

De Beekse Bergen is een dierentuin, gelegen in Hilvarenbeek, met een safari resort en een vakantiepark. Om de gasten dagelijks een geweldige ervaring te laten beleven is de beste catering in de restaurants van groot belang.

Via DOEN bij de Beekse Bergen

Om elke dag in de dierentuin een geslaagde te maken helpt DOEN een handje mee. Door personeel te zoeken dat past in het plaatje van de Beekse Bergen. Ben jij de juiste match om te werken bij de Beekse Bergen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Kom werken bij de Beekse Bergen!

Zie jij het zitten om te werken voor de Beekse Bergen? Begrijp jij wat de gasten nodig hebben tijdens een dagje uit? Elke dag geef jij samen met een enthousiast team de gasten een toffe belevenis in de dierentuin. Ben jij al enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in!

Via ons kom je makkelijk in contact met de Beekse Bergen. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en de Beekse Bergen. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van Beekse Bergen

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?