Werken bij Tilburg Trappers

Werken bij de Tilburg Trappers

IJshockeyclub Tilburg Trappers

IJshockeyclub Tilburg Trappers, gelegen in Tilburg, is sinds 2015 in de oberliga actief. Elk jaar streven ze naar het hoogst haalbare voor de club. Ook op horecagebied moeten de prestaties constant top zijn. Op de wedstrijddagen zijn er genoeg gasten die plaatsnemen in de hal. Wanneer er geen ijshockey wedstrijden van de Tilburg Trappers plaatsvinden, dient de hal als locatie voor verschillende evenementen. Ook deze evenementen worden, uiteraard, van hoog horeca niveau voorzien.

Tilburg Trappers, DOEN zoekt de juiste match.

Om dit te kunnen realiseren zijn de Tilburg Trappers op zoek naar horecatoppers. Heb jij het in je om tijdens spannende wedstrijden, de gasten te voorzien van de beste service? Kan jij je tijdens verschillende evenementen van de Tilburg Trappers je van je beste kant laten zien? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Kom werken bij Tilburg Trappers!

Kom via ons werken bij de Tilburg Trappers. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Tilburg Trappers. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op of schrijf je direct in!. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Bij de Tilburg Trappers zie we horeca ervaring als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je via DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van Tilburg Trappers

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?