Werken bij Johan Cruijf

Kom werken bij de Johan Cruijf Arena

Evenementenlocatie en Stadion Johan Cruijf Arena

De Johan Cruijf Arena is naast het stadion van Ajax ook vaak de thuisbasis voor feesten en concerten. Daardoor is de agenda van de Arena altijd goed gevuld en is er altijd genoeg te doen in dit prachtige stadion. Je kan je vast voorstellen dat voor al deze evenementen veel horecapersoneel nodig is. Want zonder een lekker hapje of drankje is een evenement niet compleet. En hoe handig is het dat de Johan Cruijf Arena prima te bereiken is met zowel de fiets, lopend, het openbaar vervoer en met de auto.

Via DOEN bij de Johan Cruijf Arena werken

Het is belangrijk dat tijdens evenementen het horecapersoneel op orde is. Voor de fans van Ajax die in de rust onder het genot van een drankje het spel willen bespreken of voor de evenementen gasten die tijdens de show graag wat drinken. Heb jij alles in huis om te werken bij de Johan Cruijf Arena? Zie jij het zitten om op deze leuke locatie te werken tijdens de meest uiteenlopende evenementen?

Kom werken bij de Johan Cruijf Arena

Voel jij je aangesproken en zie jij jezelf werken bij de Johan Cruijf Arena? Schrijf je vandaag nog in! Via ons kom je makkelijk in contact met Johan Cruijf Arena. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Johan Cruijf Arena. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?