Werken bij Thermae Son

Kom werken bij Thermae Son

Wellnes & healthresort Thermae Son

Thermae Son is een wellnes & healthresort. Zij bieden verschillende mogelijkheden om tot ontspanning te komen. Sauna’s, massage’s, zwembad. Klanten komen hier om een dag echt tot rust te komen en te ontspannen. Met een leuke brasserie kunnen de klanten het dagje compleet maken met een hapje eten tijdens hun dagje uit. Het gaat om de totale beleving van eten tot ontspanning in de sauna. Het is belangrijk dat elke dag alles netjes verzorgd is, hier heeft bediende personeel invloed op.

Wat doet DOEN voor Thermae Son

Bij Thermae Son gaat het om de ervaring van de gasten. Zij zijn op zoek naar enthousiast maar ook rustig personeel die begrijpen dat de gasten komen voor een dag ontspanning bij Thermae Son.

Kom werken bij Thermae Son

Voel jij je aangesproken en zie jij jezelf werken bij Thermae Son? Zie jij het zitten om te werken bij een wellnessresort ? Schrijf je vandaag nog in. Via ons kom je makkelijk in contact met Thermae Son. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Thermae Son. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder bij Thermae Son.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van Thermae Son

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?