Werken bij De Kort Catering

Kom werken bij De Kort Catering Tilburg

De Kort Catering

De Kort Catering is een specialist die horeca op maat levert. Met altijd enthousiaste werknemers staan ze op elke locatie, waar ze de catering hebben verzorgd, goed bekend. Het is daarom geen verrassing dat ze in de top 20 van catering bedrijven staan. Momenteel zijn ze actief op veel verschillende locaties en voor verschillende bedrijven.

DOEN zoekt de juiste match

Zie jij het zitten om op de meest toffe locaties de catering te verzorgen? Zie jij het zitten om verschillende bedrijven te laten zien wat De Kort Catering allemaal kan bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom werken bij De Kort Catering!

Kom jij werken bij De Kort Catering? Met een leuk team ga je elke keer weer op pad om de goede cateringservice neer te zetten. Wij bieden een baan met genoeg variatie waar je veel ervaring op kan doen.

Via ons kom je makkelijk in contact met De Kort Catering. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en De Kort Catering. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder bij de Kort Catering.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van De Kort Catering

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?