Werken bij Pulitzer Hotel

Werken bij het Pulitzer Hotel

Het Pulitzer Hotel in de stijl van de gouden eeuw

Het Pulitzer Hotel is gevestigd in twee oude handelshuizen afkomstig uit de Gouden Eeuw. En dat is aan de binnenkant goed te zien. De stijl is namelijk in die tijd blijven hangen. Een verblijf in dit vijf sterren hotel is een ware historische ontdekking. Naast een unieke overnachting is het Pulitzer hotel ook geschikt voor congressen, werk ontmoetingen en trouwfeesten. In een van de vier elegante, ouderwetse ruimtes is een unieke ervaring gegarandeerd.

Wat DOEN doet voor Pulitzer Hotel

DOEN kan de leukste horeca baan bij het Pulitzer Hotel voor je regelen. Omgeven door de stijl van de gouden eeuw. Zie jij het zitten om op deze unieke plek te werken? Meld je vandaag nog aan!

Kom werken bij het Pulitzer Hotel

Kom jij werken bij het Pulitzer Hotel Amsterdam? Via ons kom je makkelijk in contact met Pulitzer Hotel. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Pulitzer Hotel. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van Pulitzer Hotel

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?