Werken bij Bridges Amsterdam

Kom werken bij Bridges Amsterdam!

Bridges restaurant met Michelin ster

Bridges, volledige naam Bridges inspired by Ron Blaauw, is een restaurant die bekroont is met een Michelin ster. Je kan je vast voorstellen dat Bridges staat voor hoge kwaliteit en de beste service. Dit unieke restaurant is gelegen in het centrum van Amsterdam. Op deze toplocatie zorgen ze elke keer weer een geweldige beleving voor de gasten.

Top Horeca baan in Amsterdam via DOEN

Met deze geweldige horeca baan bij Bridges ben jij als horecatopper een hoop ervaring rijker! Wil jij leren van de allerbeste? Zie jij het zitten om gasten een unieke ervaring op te laten doen? Snap jij wat een sterrenrestaurant wil overbrengen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Kom werken bij Bridges!

Kom jij werken bij Bridges? De leukste horeca baan in een michelin ster restaurant. Gasten met klasse serveren en het beste in je naar boven halen. Meld je vandaag nog aan!

Via ons kom je makkelijk werken bij Bridges. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Bridges. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen over Bridges? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

   • Wekelijks salaris

   • Werk op de beste locaties in NL

   • Collega’s waar je op kan bouwen

   • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd

   • Een handige manier van inplannen via onze app

   • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden

   • Doorgroeimogelijkheden

  Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

  Direct solliciteren?

  Direct solliciteren

  Werken bij Doen?