Werken bij FC Eindhoven

Werken bij FC Eindhoven

FC Eindhoven een mooie club met sportieve ambities

FC Eindhoven is voor de meeste een bekende voetbalclub. Spelend in de eerste divisie van Nederland. Naast PSV de tweede grote club van Eindhoven. Met een rijke geschiedenis en een trouwe supportersgroep is elke wedstrijd een belevenis. In het stadion is altijd een goede sfeer aanwezig en kun je de sportieve ambities van de club bijna proeven.

DOEN voor FC Eindhoven

Naast de spelers die op het veld moeten presteren is het belangrijk dat de horeca bezetting op orde is. Daarvoor zoeken wij enthousiast personeel. Sportieve horeca toppers die ervoor kunnen zorgen dat de fans van FC Eindhoven een top ervaring beleven.

Werken bij FC Eindhoven

Kom jij werken bij FC Eindhoven? Schrijf je vandaag nog in. Via ons kom je makkelijk in contact met FC Eindhoven. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en FC Eindhoven. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder bij FC Eindhoven.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van FC Eindhoven

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?