Werken bij Dylan Hotel

Werken bij The Dylan Hotel Amsterdam

The Dylan Hotel in Amsterdam

The Dylan Hotel, gelegen in Amsterdam, valt onder de groep Grand Luxury Hotels en biedt een exclusieve voorziening voor gasten. Het hotel is geschikt voor meetings en events. Bedrijven komen hier graag bij elkaar om zakenpartners te ontmoeten. In The Dylan Hotel wordt de beste service gegarandeerd, precies wat je mag verwachten van een vijf sterren hotel.

The Dylan Hotel zoekt de juiste match

Begrijp jij wat passend is bij een vijf sterren hotel? Zie jij het zitten om de gasten super service te bieden in The Dylan Hotel? Zie jij het zitten om op deze prachtige locatie te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom werken bij The Dylan Hotel

Via ons kom je makkelijk in contact met The Dylan Hotel. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en The Dylan Hotel. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder bij The Dylan Hotel.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij The Dylan Hotel als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van Dylan Hotel

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?