Werken bij La Place Eindhoven

Kom werken bij La Place

La Place bereid vers voor de gasten

La Place is opgericht in een tijd waarin mensen zelf een menu wilde samenstellen. Met het marktconcept wat La Place hanteert ziet de klant met eigen ogen hoe hun eten vers bereid wordt. La Place is constant aan het groeien. Zo ook internationaal. Zelfs in New York en San Francisco is er een La Place aanwezig. Voor zo’n grote keten is het belangrijk nieuwe versterkingen aan te nemen om te kunnen blijven groeien.

DOEN brengt jou bij La Place

Belangrijk voor een restaurant als La Place is dat het personeel altijd een horeca prestatie willeveren. Zie jij het zitten om voor een grote keten als La Place te werken? Vind jij het leuk om in contact te komen met de klant en te laten zien wat je voor hen aan het bereiden bent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij La Place

Voel jij je aangesproken en zie jij jezelf werken bij La Place? Zie jij het zitten om te werken binnen een enthousiast team? Schrijf je vandaag nog in. Via ons kom je makkelijk in contact met La Place. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en La Place. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van La Place Eindhoven

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?