Werken bij Botanische Tuinen

Werken bij de Botanische Tuinen

Botanische Tuinen, liefdevolle tuinen

De Utrechtse Botanische tuinen vormen een prachtige omgeving. In de loop der jaren zijn de tuinen onder het publiek steeds populairder geworden. Veel mensen komen op de mooie tuinen af. Je kunt je voorstellen dat ondersteuning in de catering daardoor onmisbaar is geworden. De botanische tuinen stralen rust en liefde uit. De catering en de omgeving moeten op elkaar aansluiten en in een lijn functioneren om zo samen voor alle gasten een fijne ervaring neer te kunnen zetten.

Via DOEN de ondersteunende factor worden bij de Botanische Tuinen

Spreekt het idee om in een natuurlijke, rustige omgeving te werken je aan? In samenwerking met de Botanische Tuinen kan DOEN je naar deze geweldige locatie brengen.

Kom werken bij de Botanische tuinen!

Werken bij de Botanische Tuinen? Via ons kom je makkelijk in contact met de Botanische Tuinen. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en de Botanische Tuinen. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder bij de Botanische Tuinen.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij Botanische Tuinen als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN academy

Vacatures van Botanische Tuinen

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?