Werken bij Food Jazz DJs

Kom werken bij Food Jazz & DJ’s

Food & Feel good

Food Jazz & DJ’s is een full service party cateraar. Alles draait om de totaalbeleving. Ze zijn verantwoordelijk voor het hele evenement. De culinaire hoogstandjes worden verzorgd, de organisatie, productie, muzikale invulling en de ontwikkeling daarvan. De kracht van Food Jazz & DJ’s is dat ze samen met de opdrachtgever de wensen proberen uit te werken. Het draait niet om het geweldige eten, maar juist om het verrassingselement. Elk evenement weer de mensen verrassen ‘dare to eat different’.

DOEN helpt mee aan het totale plaatje

Om te zorgen dat het totale plaatje klopt bij Food Jazz & DJ’s helpt DOEN. Door jouw gegevens te screenen kijken wij of jij in het totale plaatje past. DOEN blijft je contactpersoon en zorgt dat de communicatie tussen Food Jazz & DJ’s en jouw soepel verloopt! Je gaat samen met een leuk team op pad en dragen tijdens de evenementen de juiste representativiteit.

Kom werken bij Food Jazz & DJ’s

Zin om te komen werken bij een van de leukste bedrijven van Nederland? Zorg jij ervoor dat de ervaring van de gasten onvergetelijk wordt? Jouw inzet en creativiteit kan Food Jazz & DJ’s goed gebruiken.

Via ons kom je makkelijk in contact met Food Jazz & DJ’s. DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Food Jazz & DJ’s. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?