Werken bij Eindhoven Airport

Kom werken op Eindhoven Airport!

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een luchthaven met 41 duizend vluchten per jaar en vervoert daarmee 6,7 miljoen passagiers per jaar. Misschien kun je je wel inleven in de volgende situatie: Het is zomervakantie, iedereen besluit de zon in een ander land op te gaan zoeken. Wat een leuk begin van de vakantie hoort te zijn, wordt al gauw overgenomen door verplichtingen. Koffers inchecken, door de douane, paspoort controle, de juiste gate zoeken, etc. Klinkt niet echt als een fijn begin, toch? Maar daar kan jij verandering in brengen. Jij zorgt er namelijk voor dat al deze mensen kunnen genieten van een lekkere kop koffie. Of nog even snel een hapje eten voordat zij het vliegtuig in stappen en van hun vakantie kunnen genieten.

Herken jij jezelf hierin? Kan jij iemand op het vliegveld enthousiast helpen en iemand daardoor een goed gevoel geven? Dan zoeken wij jou!

Wat doet DOEN voor Eindhoven Airport?

Op Eindhoven Airport is het belangrijk dat er verantwoord personeel binnen komt. Personeel dat houdt van een uitdaging en tegen constante drukte kan. Iemand die het niet erg vindt om onregelmatig te werken. Zowel in de vroege ochtenden als in de late avonden is er personeel nodig. We zoeken iemand die zich zowel in het Nederlands als in het Engels goed verstaanbaar kan maken.

Werken bij Eindhoven Airport

Voel jij je aangesproken en zie jij jezelf werken voor Eindhoven Airport? Schrijf je vandaagnog in. Via ons kom je makkelijk in contact met Eindhoven Airport.

DOEN geldt als contactpersoon tussen jou en Eindhoven Airport. Ben je enthousiast geworden en heb je nog vragen? Neem gerust contact op. DOEN helpt je graag verder.

Wij bieden de leukste baan met:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de beste locaties in NL
  • Collega’s waar je op kan bouwen
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Een handige manier van inplannen via onze app
  • Vrijblijvende trainingen van professionals in verschillende vakgebieden
  • Doorgroeimogelijkheden

Horeca ervaring zien we bij DOEN als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! Lees meer: DOEN Academy

Vacatures van Eindhoven Airport

Geen vacatures beschikbaar

Direct solliciteren?

Direct solliciteren

Werken bij Doen?