Zet u een Doener in? Dan kunt u verwachten dat zij altijd goed voorbereid en getraind in uw bedrijf verschijnen. Zij beschikken altijd over de benodigde basisvaardigheden en hebben horecatraining gehad van professionals. Zo, zijn ze klaar voor een bloeiende start!
Een Doener, is méér dan een opvulling van een gaatje op het rooster. Nee, een Doeners een volwaardige aanvulling op uw team. Intrinsieke motivatie met de juiste skillset én persoonlijke aandacht: de ingrediënten voor een gouden match!
Meer ervaring = meer verdienen, vinden wij. Door nieuwe vaardigheden te leren, groeien Doeners niet alleen in hun professionaliteit, maar ook in het salaris.
Zo blijven ze gemotiveerd om zichzelf te blijven ontwikkelen en hun skillset te verbeteren. En dat, merkt u dan weer in de zaak. En uw gasten natuurlijk ook!
Beekse Bergen
Beurs van Berlage
Beursgebouw
Bonheur Horeca Groep
Cookaholics
Eurest Food
Gemeente Zeist
Holland Evenementen Groep
Johan Cruijff Arena
Kreeftenbar
Ocean Diva
Okura Hotel
RKC Waalwijk
Ron Gastrobar
Sofitel Legend The Grand
Stan & Co
The Seafood Bar
Theaters Tilburg
Tilburg Trappers
Vermaat Catering