Werken bij doen?

Geld nodig naast je studiebeurs, maar geen zin om elke week op hetzelfde tijdstip en dezelfde locatie hetzelfde werk te verrichten? Weet je daarnaast van aanpakken en ben jij representatief? Dan biedt Doen Horeca Uitzendbureau jou een mooie kans. Wij bieden je een afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Je werkt op de leukste plekken met de gezelligste collega’s.

VacaturesInschrijven

Bekijk ook: Wat zeggen medewerkers over doen?

Bij ons kan je in jezelf investeren! 

Horeca ervaring bij Doen zien we als een pre. Maar ook zonder ervaring kun je bij Doen terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze Doen Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak onder de knie krijgt! 

Bekijk ook: Wat zeggen medewerkers over doen?

Jij flexibel, wij flexibel

Wanneer je voor ons aan de slag gaat, gaan wij ervan uit dat je regelmatig en flexibel inzetbaar bent bij de evenementen die wij voor onze opdrachtgevers verzorgen. Dat betekent vaak werken in het weekend en in de avond, maar niet uitsluitend. Ook doordeweeks en overdag hebben we mensen nodig. In ruil voor jouw betrouwbare en enthousiaste inzet bieden wij je een contract met goede voorwaarden en bijpassende vergoeding.

Ga jij ook voor een 8?

Doen Horeca Uitzendbureau belooft de opdrachtgevers waarvoor we werken dat onze dienstverlening minstens een 8 verdient. Na afloop van elk evenement vragen we onze klanten dan ook om ons te beoordelen. Als medewerker van Doen zet jij je daarom volop in om die 8 te verwezenlijken. Dat is soms hard werken, maar ook uitdagend en leuk. Laat ons zien wat jij kunt. Gewoon Doen!

Doen Academy

Om zeker te zijn van basisvaardigheden van ons personeel, screenen we en toetsen we kennis en kunde. Waar nodig vullen we via opleidingen aan. Uitbreiding met fijne kneepjes, specifieke deskundigheid: alles kan. Wij werken met uitsluitend met professionals om onze medewerkers meer te leren over het horeca vak. Maatwerk is de standaard. Dat geldt overigens ook voor de bedrijven die met ons werken. Als u specifieke trainingen of opleidingen wenst, willen wij daar graag met u over in gesprek.

Schrijf je nu in bij Doen Horeca Uitzendbureau

Inschrijven