Kom jij ons team versterken als Horeca Professional?

Ben jij op zoek naar de beste horeca baan? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres want wij bieden de allerleukste studenten baan. Wanneer je als student of ervaren horecamedewerker bij ons komt werken, kan jij jezelf inplannen. Je hebt invloed op jouw eigen rooster, waardoor deze baan goed te combineren valt met een studie.

Sfeerfoto werken in de horeca

Zelf bepalen waar, wanneer en met wie je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken of plan direct de dienst die jij wilt draaien en kom vervolgens in contact met onze leuke opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Ontdek onze App
Vacatures in de horeca

Investeer in jezelf!

Horeca ervaring bij DOEN. Ook zonder ervaring kun je bij DOEN terecht. Wanneer jij in ons profiel past, gaan we graag met je aan de slag. Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak leert! En het mooiste is hoe meer ervaring je krijgt hoe meer je gaat verdienen.

DOEN Academy
Sfeerfoto - Werken in een koffiebar

Kom jij werken bij één van onze opdrachtgevers?