Studenten bijbaan Tilburg in de horeca

Studenten bijbaan Tilburg in de horeca

Werken bij Doen betekent een flexibele, super toffe studenten horeca bijbaan in regio Tilburg in de breedste zin van het woord.
Omdat wij begrijpen dat jij als student soms erg druk bent met je studie, bieden wij de mogelijkheid om jezelf in te plannen bij ons. Zo kan je jouw studie makkelijk combineren met een horeca bijbaan.
Bij ons werken betekent werken op veel verschillende locaties in de omgeving van Tilburg. Op donderdag werk je bij een theater, op zaterdag ben jij aan het werk bij een ijshockeywedstrijd. Deze afwisseling maakt dat geen week hetzelfde is, een ideale studenten bijbaan dus!

De ideale studenten bijbaan in de horeca in regio Tilburg

Ben jij na het lezen van bovenstaande tekst enthousiast, maar ben jij bang dat je te weinig ervaring hebt? Dat is geen probleem, want door onze Doen Academy kan jij alle kneepjes van het horecavak leren. Hoe meer je leert, hoe meer invloed je hebt op de planning, hoe leuker dus jouw bijbaan in de regio Tilburg.
Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren. Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe bijbaan in Tilburg?
Dan komen wij graag met jou in contact!

Wacht dus niet te lang en schrijf je in!