Werken met een app: handig!

Jouw smartphone is nooit ver weg. Jij weet het, wij weten het. Waarom daar dan niet optimaal gebruik van maken? Bij DOEN Horeca Uitzendbureau lopen een heleboel administratieve zaken via onze praktische app, van het doorgeven van je beschikbaarheid tot het inzien van je up-to-date werkrooster. Lekker makkelijk!

Jouw werkgever heeft over het algemeen geen zicht op jouw planning buiten je (bij)baan. En dat hoeft ook helemaal niet. Bij DOEN Horeca snappen we dat jouw schoolrooster er niet iedere week hetzelfde uitziet. En we begrijpen ook dat je in een tentamenweek misschien even niet wilt werken. Omdat we bij DOEN Horeca met een app werken, geef je lekker makkelijk je wisselende beschikbaarheid door. Je hoeft daarvoor geen papieren in te vullen, niet naar ons kantoor te komen, of tijdens kantoortijden op te bellen. Met een paar swipes en touches is het geregeld. 

Zoveel werken als je wilt – plan het via de app!

In rustige weken, tijdens de schoolvakantie en op je vrije dagen wil je misschien juist extra werken. Dat kan! Je regelt het allemaal zelf via de app. Ook als je last-minute nog wat extra wilt verdienen, is dat vaak geen probleem. Je kiest in ons werkschema welke diensten je wilt werken, ook op korte termijn. We hebben vaak mensen nodig in het weekend en in de avonduren, maar ook doordeweeks en overdag. Wij plannen je in op de momenten dat het jou uitkomt. En in het overzicht zie jij altijd en overal wanneer je precies bent ingedeeld. Je hebt je actuele werkagenda dus altijd bij de hand. Kortom: geen gedoe. 

Met onze smartphone-app:

  • Pas je zelf makkelijk je beschikbaarheid aan
  • Heb je niet te maken met rondslingerende papieren
  • Bespaar je tijd 
  • Kan je áltijd bij je actuele werkschema
  • Zijn je gegevens veilig opgeslagen

Bij DOEN Horeca rekenen we op jou

Dat klinkt misschien heel vrijblijvend, maar als je voor ons aan de slag gaat, gaan wij er natuurlijk wel vanuit dat je regelmatig en flexibel inzetbaar bent. Wij van DOEN Horeca én onze opdrachtgevers rekenen namelijk op jou. Wij zijn ervan overtuigd dat als je eenmaal bij ons bent begonnen, je zoveel mogelijk diensten wilt meepikken. Je werkt namelijk op de leukste plekken in het land, op de gezelligste evenementen en met de tofste collega’s! In ruil voor jouw inzet bieden wij je een contract met goede voorwaarden, veel trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden én natuurlijk een passende vergoeding.

Bonustip:

ben je bijvoorbeeld ziek en kun je op het laatste moment toch niet komen werken? Bel ons dan even op. Wij zijn heel digitaal, maar dit zijn dingen die we bij DOEN Horeca Uitzendbureau graag persoonlijk afhandelen. Wij zorgen namelijk goed voor onze mensen. Én we kunnen zo – via de app – snel reageren en passende vervanging voor je zoeken.

Enne… Tijdens het werk gaat die smartphone wél even aan de kant hè? ????