Fulltime en parttime bartenders gezocht

Koffie, mixdranken, wijn of mooie cocktails. Het vak van bartender is een kunst op zich, jij bent DE man of vrouw waar alles om draait. Want jij bent diegene die de gast voorziet van de lekkerste dranken. En wat is nu leuker dan deze kunst te vertonen op de meest prachtige locaties?

Is dit iets waar jij jezelf in herkent? Lees dan snel verder!

Werken in een high class omgeving met high class gasten
Bij Doen Horeca zijn we op zoek naar part-time en fulltime bartenders. Draai jij je hand niet om voor een heerlijke verse kop thee, een glas wijn dat met liefde is ingeschonken of een van de lekkerste cocktails. En weet je dit ook nog met een lach te presenteren, dan zit je bij ons op de goede plek.

Kunstliefhebber? Wellicht kun jij die Picasso wel schenken in het Rijksmuseum of het Van Gogh museum. Geen fan van Picasso maar meer op je gemak bij een opera? Wie weet vertoon jij je kunsten dan wel in het concertgebouw van Amsterdam. Of wat dacht je van de meest luxueuze hotels waar jij die beroemdheid weet wakker te maken met jouw altijd aanwezige lach achter de bar?

Bij Doen Horeca hebben wij het allemaal. Of het nu in het hipste restaurant van Amsterdam is of in dat luxe hotel dat verscholen ligt in de straatjes van deze mooie stad.

Wat wij jou onder meer bieden:

  • Wekelijks salaris
  • Werk op de meest unieke locaties van Nederland
  • Collega’s die een verrijking zijn voor je leven
  • Fulltime of parttime functie voor onbepaalde tijd
  • Jezelf flexibel inplannen via onze app
  • Een contract met goede voorwaarden
  • Vrijblijvende trainingen van pro’s in verschillende vakgebieden
  • (Door)groeimogelijkheden

Doen Horeca Uitzendbureau
Doen Horeca Uitzendbureau is net even anders. Wij leveren vakkundig personeel voor elke horecagelegenheid. Van 5* hotel tot de meest mooie musea en gaafste evenementen. Wij weten wat we doen, wij ademen de horeca en houden van ons vak. En daarmee vinden we onszelf best wel een beetje onderscheidend, immers is horeca een vak van liefde en passie voor de gast.

Wij zijn dan ook niet zomaar een bedrijf waar jij als nummertje in een kaartenbak verdwijnt, bij ons wordt je onderdeel van een team horecafanaten die graag ook buiten werktijd nog even de andere kant van de bar onveilig weet te maken.

Denk jij, “Huh!?!, dit gaat over mij”?
Zie jij jezelf al als onderdeel van ons team? Meld je dan direct aan zodat we verder kennis met je kunnen maken, en wie weet imponeer jij ons in no-time met jouw vakkunsten!

 

 

 

Laat een reactie achter