Sfeerfoto - Werken in een restaurant

Beter DOEN

Het leven is toch veel te mooi om met een flexibele baan alleen maar geld te verdienen? Jij zoekt uitdaging en wil beter worden. Vaardigheden leren waar je wat aan hebt. En daar wil je graag je schouders onder zetten. Daarom verdien jij méér. En bij DOEN krijg je dat ook. Wij investeren graag in jouw vooruitgang. Met gerichte trainingen. Met een team fijne collega’s die het werken nog léuker maken. Die funfactor is belangrijk, want met plezier gaat álles beter. We geven je opbouwende feedback én complimenten. En als je groeit in je rol krijg je méér salaris. Zo haal je meer uit je baan.

Zelf DOEN

Waar wil jij werken: zoek je afwisseling of vind je een vaste plek juist fijn? Wij geloven dat je meer gemotiveerd bent als je zelf kiest waar, wanneer en met wie je werkt. Zo werkt dat dus bij DOEN: je plant zelf je diensten en training in. Flexibel en zelfstandig. Want dát zijn onze DOENERS. Sociale types die stevig op hun eigen benen staan. Nieuwsgierige mensen die excelleren als je ze verantwoordelijkheid en vertrouwen geeft. Die meedenken met klanten en collega’s. Met zulke mensen maak je een topteam – zo’n team waar je bij wil horen.

Sfeerfoto - Werken in de keuken

Samen DOEN

Wij DOENERS zijn een verlengstuk van onze opdrachtgever. Wij kleuren het beeld en máken de beleving van gasten. Dat vraagt niet alleen om vaardige mensen, maar ook om teamspelers. Sterke persoonlijkheden die het collectief beter maken. Die zich net zo makkelijk verbinden met medewerkers van de opdrachtgever als met collega-DOENERS. Want een gastvrije sfeer maak je mét elkaar, door talenten en krachten te bundelen. Én met plezier. Als je elkaar aardig vindt maakt dat veel dingen leuker en effectiever. Veel DOENERS sluiten vriendschappen voor het leven.

Ontdek DOEN Academy