Sfeerfoto - Werken in een restaurant

Beter DOEN

Een (bij)baan gaat al lang niet meer over alleen geld te verdienen. Medewerkers zoeken uitdaging en willen beter worden. Vaardigheden waar je iets aan hebt en die passen bij de ambities. Dat drijft medewerkers van vandaag.
En gelukkig, investeert Doen graag in vooruitgang. Hoe? Door gerichte trainingen te organiseren. Met een team fijne collega’s die het werken nog leuker maken. Die funfactor is belangrijk, want wij geloven dat met plezier álles beter gaat.

We geven opbouwende feedback én complimenten. En bij groei hoort uiteraard een passend salaris. Zo doen we het op alle vlakken beter.

Zelf DOEN

Een fijne werkplek, is voor iedereen iets anders. Voor de één is het afwisseling. De ander beweegt goed mee in een vaste omgeving. Geef een medewerker zelf controle over waar, wanneer en met wie ze werken. Zo zijn medewerkers meer gemotiveerd. En dat is precies wat DOEN faciliteert: medewerkers plannen -flexibel én zelfstandig- diensten en trainingen in. Want dát is, hoe onze DOENERS werken. Nieuwsgierige en sociale types die excelleren als je ze verantwoordelijkheid en vertrouwen geeft. Die meedenken met gasten en collega’s. Zo stellen we een op maat gemaakt topteam samen, dat matcht met de opdrachtgever.

Werken in een bar
Sfeerfoto - Werken in de keuken

Samen DOEN

De beleving van de gasten wordt gemaakt door teamwork. Door sterke persoonlijkheden in te zetten die zich net zo makkelijk verbinden met gasten, als met (DOEN-)collega’s.
Gastvrijheid en beleving, dat doe je samen. Daarom zijn DOENERS echte teamspelers, die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook talenten en krachten weten te bundelen. Mét plezier! Want,  een omgeving waar iemand zich goed voelt,  zorgt voor effectiever en leuker werk. Het is niet voor niks, dat veel DOENERS vriendschappen voor het leven sluiten!

Ontdek DOEN Academy