WERKEN MET DOEN DOEN HORECA

Persoonlijke aandacht maakt het verschil, net dat beetje extra!

Uw flexibele schil; een perfecte aanvulling op uw bestaande team. DOEN horeca stelt deze samen, bestaande uit echte horeca professionals.
U kunt er met een gerust hart vanuit gaan; ze versterken uw team met de juiste skills en sluiten naadloos aan op uw bedrijf.

Hoe we het verschil maken? De perfecte match? Door de tijd te nemen u goed te leren kennen. Zo weten we precies waar uw behoeftes liggen. Maar dan zijn we er natuurlijk nog niet.

Wij screenen onze Doeners zorgvuldig en gaan diep in op intrinsieke waarden, drijfveren en ambities. Zo kunnen wij goed inschatten of deze matchen bij uw bedrijf én creëren we voor u een groep gedreven horeca professionals. Kwaliteit die u op ieder moment in kunt zetten!

Uw persoonlijke FanBase

Een fijne werkplek, is voor iedereen iets anders. Voor de één is het afwisseling. De ander beweegt goed mee in een vaste omgeving. Geef een medewerker zelf controle over waar, wanneer en met wie ze werken. Zo zijn medewerkers meer gemotiveerd. En dat is precies wat DOEN faciliteert: medewerkers plannen -flexibel én zelfstandig- diensten en trainingen in. Want dát is, hoe onze DOENERS werken. Nieuwsgierige en sociale types die excelleren als je ze verantwoordelijkheid en vertrouwen geeft. Die meedenken met gasten en collega’s. Zo stellen we een op maat gemaakt topteam samen, dat matcht met de opdrachtgever.

Trainen van medewerkers Investeren in uw team!

Als u bepaalde skills niet gebruikt verleert u ze, daarom is het belangrijk om de medewerkers met regelmaat te laten ontwikkelen. Door samen te werken met DOEN Academy, ons initiatief om enthousiaste horeca professionals nog beter te kunnen maken. Blijft iedereen enthousiast en betrokken door persoonlijke groei.

Enkele van onze opdrachtgevers waar wij trots op zijn

rongastrobar
oceandiva
hollandevenementen-1
logo_albron-1
logogemeentezeist
Vermaat
logo-thermae-son-vasteVerhouding-1
rkc-waalwijk
Laplace
foodjazz-logo-rood-rgb
Eurest-logo-2
BeursvanBerlage
308206_SafariparkBeekseBergen_logo1_081012
Cookaholics-zw-1
stan-co
uu-logo-nl
Bakerstreet logo basis
logo-theaters-tilburg
trappers-tilburg
de-kort-catering
bonheur-horeca-groep
fc-eindhoven-150x150
beursgebouw-eindhoven-logo-1
eindhoven-airport-1
kreeftenbar
the-dylan
Pulitzer-Hotel-Amsterdam-214-x-66
the-seafood-bar
Thegrand
hotelokura
BeursvanBerlage
cropped-Site-pictogram-1
Screenshot 2023-02-28 at 12.46.58