Horeca Vacature Amsterdam

Op zoek naar horeca vacatures in Amsterdam?

Als jij op zoek bent naar een leuke, afwisselende horeca vacatures in Amsterdam, een baan in de horeca naast je studie, dan biedt DOEN Horeca jou de ideale mogelijkheid.

Wij hebben vacatures voor gastheren en gastvrouwen, obers en barpersoneel. DOEN Horeca biedt jou een baan in de horeca, waarbij geen dag hetzelfde is. Je werkt op verschillende plekken in de omgeving van Amsterdam met de gezelligste collega’s. 

DOEN kan snappen dat je een baan graag naast je studie wilt doen. Dat moet goed te combineren blijven. Met de DOEN app maken we het mogelijk dat je zelf je uren in vult. Geef aan wanneer je kan werken en wij plannen je in op de leukste vacatures in regio Amsterdam. 

Horeca vacatures in Amsterdam iets voor jou?

Wanneer je solliciteert bij DOEN Horeca is het hebben van ervaring in de horeca bediening een voordeel, maar geen vereiste. Ook als starter in de horeca kun je bij ons solliciteren op een vacature. Als wij in jou een representatieve gastheer, gastvrouw, ober of horecamedewerker zien die past binnen ons profiel, bereiden wij jou voor op het gastheerschap.

Met trainingen en opleidingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat je het kwaliteitsniveau bereikt dat wij onze klanten beloven. DOEN Horeca traint jou en leidt jou op tot een perfecte horeca werknemer in de omgeving van Amsterdam. Wanneer je constant streeft naar kwaliteit in het gastheer- of gastvrouwschap, blijft werken in de horeca uitdagend, afwisselend en leuk.

Verdien een goed salaris

Investeer in jezelf en verdien goed! Geen ervaring? Geen probleem! Wij vinden persoonlijkheid en motivatie veel belangrijker dan ervaring.

Met de opleidingen en trainingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat jij de fijne kneepjes van het horecavak leert! En het mooiste is: hoe meer ervaring je krijgt hoe meer je gaat verdienen. Dus als jij een plek zoekt waar jij je kan ontwikkelen en waar je heel goed kan verdienen? Dan ben je bij DOEN aan het juiste adres.

Kom jij werken bij één van onze opdrachtgevers?

rongastrobar
oceandiva
hollandevenementen-1
logo_albron-1
logogemeentezeist
Vermaat
logo-thermae-son-vasteVerhouding-1
rkc-waalwijk
Laplace
foodjazz-logo-rood-rgb
Eurest-logo-2
BeursvanBerlage
308206_SafariparkBeekseBergen_logo1_081012
Cookaholics-zw-1
stan-co
uu-logo-nl
Bakerstreet logo basis
logo-theaters-tilburg
trappers-tilburg
de-kort-catering
bonheur-horeca-groep
fc-eindhoven-150x150
beursgebouw-eindhoven-logo-1
eindhoven-airport-1
kreeftenbar
the-dylan
Pulitzer-Hotel-Amsterdam-214-x-66
the-seafood-bar
Thegrand
hotelokura
BeursvanBerlage
cropped-Site-pictogram-1
Screenshot 2023-02-28 at 12.46.58

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding. Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Werken bij de leukste bedrijven in Amsterdam

Ben je een echte horeca professional? Dan denken wij als eerste aan jou om op de belangrijkste evenementen te werken. Zie jij jezelf wel werken bij deze horeca baan in Amsterdam? Ga dan direct bij ons aan de slag.

 

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als je een student bent de maand soms net een week te lang kan duren.

Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan in Amsterdam? Dan komen wij graag met jou in contact!

Kom jij ons team versterken in regio Amsterdam?

Schrijf je direct in of maak een afspraak en kom gezellig op gesprek.
Play Video