Op zoek naar horeca vacatures in Amsterdam?

Als jij op zoek bent naar een leuke, afwisselende horeca vacatures in Amsterdam, een baan in de horeca naast je studie, dan biedt DOEN Horeca jou de ideale mogelijkheid.

Wij hebben vacatures voor gastheren en gastvrouwen, obers en barpersoneel. DOEN Horeca biedt jou een baan in de horeca, waarbij geen dag hetzelfde is. Je werkt op verschillende plekken in de omgeving van Amsterdam met de gezelligste collega’s. 

DOEN kan snappen dat je een baan graag naast je studie wilt doen. Dat moet goed te combineren blijven. Met de DOEN app maken we het mogelijk dat je zelf je uren in vult. Geef aan wanneer je kan werken en wij plannen je in op de leukste vacatures in regio Amsterdam. 

Sfeerfoto - Werken in een koffiebar
Sfeerafbeelding Amsterdam

Horeca vacatures in Amsterdam iets voor jou?

Wanneer je solliciteert bij DOEN Horeca is het hebben van ervaring in de horeca bediening een voordeel, maar geen vereiste. Ook als starter in de horeca kun je bij ons solliciteren op een vacature. Als wij in jou een representatieve gastheer, gastvrouw, ober of horecamedewerker zien die past binnen ons profiel, bereiden wij jou voor op het gastheerschap.

Met trainingen en opleidingen van onze DOEN Academy zorgen wij ervoor dat je het kwaliteitsniveau bereikt dat wij onze klanten beloven. DOEN Horeca traint jou en leidt jou op tot een perfecte horeca werknemer in de omgeving van Amsterdam. Wanneer je constant streeft naar kwaliteit in het gastheer- of gastvrouwschap, blijft werken in de horeca uitdagend, afwisselend en leuk.

Kom jij werken bij één van onze opdrachtgevers?

App icoon

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt met onze DOEN Horeca app.

Lijkt het je fijn om baas over eigen tijd te zijn? Dat kan bij DOEN! Geef in onze DOEN Horeca app aan welke uren jij kunt werken en kom vervolgens in contact met de leukste opdrachtgevers.

Werken bij DOEN Horeca is hierdoor uitstekend te combineren met je studie, of eventueel naast een fulltime baan. Om meer ervaring op te doen in de horeca en uiteraard deel uit te maken van een gezellig team.

Wil jij aan de slag als gastvrouw of gastheer, ober, keukenmedewerker of barpersoneel? Dan bieden wij:

  • Een contract met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Een passende vergoeding.
  • Wekelijkse verloning.
  • Flexibele uren zelf plannen.
Schrijf je in

 

“Met de DOEN Horeca app kan ik mijn werkdag zelf bepalen en invullen, daardoor werk ik veel vaker!”

Lisa Coppens, gastvrouw

Schrijf je direct in!

Werken bij de leukste bedrijven in Amsterdam

Werken bij DOEN betekent ook dat je op veel verschillende A locaties werkt in Amsterdam. De ene week werk je in de Johan Cruijf Arena, de andere week werk je bij het Rijksmuseum. Erg flexibel dus. DOEN laat je ook werken in de seafood bar of bij Stan & Co. Erg flexibel dus. Naast flexibiliteit en afwisseling bieden wij ook een leuke vergoeding voor jouw inzet bij ons. Want als student is het ook fijn als je een fijn zakcentje overhoudt aan je bijbaan. Solliciteer vandaag nog op een van onze horeca vacatures in Amsterdam.

Werken als bartender

Hard werken wordt beloond!

Omdat wij vinden dat een goede inzet beloond moet worden, betalen wij iedere vrijdag jouw verdiende salaris uit. Wij weten uit eigen ervaring dat als student de maand soms net een week te lang kan duren. Ben jij enthousiast geworden? En ben jij op zoek naar een toffe horeca vacature in Amsterdam? Dan komen wij graag met jou in contact!

Bar vervaagd

Kom jij ons team versterken in regio Amsterdam?

Schrijf je direct in of maak een afspraak en kom gezellig op gesprek.

Direct inschrijven Maak een afspraak