HORECA UITZENDBUREAU ALKMAAR

Op zoek naar een horeca uitzendbureau in regio Alkmaar?

DOEN Horeca Uitzendbureau in Alkmaar levert goed opgeleid, kwalitatief en vakkundig horecapersoneel. Wij leveren in in de meeste steden van heel Nederland representatief personeel voor elke horecagelegenheid, dus ook in Alkmaar.

Onze gastheren en gastvrouwen, obers en ons barpersoneel zijn opgeleid om uw gasten tot in de puntjes te verzorgen. Wanneer u op zoek bent naar goede horecamedewerkers in Alkmaar en omstreken, kunt u voor elke gelegenheid terecht bij DOEN Horeca Uitzendbureau.

DOEN Horeca Alkmaar brengt personeel dat voor u klaarstaat

Bent u op zoek naar ervaren, representatieve en gemotiveerde horecamedewerkers? Dan bent u bij DOEN aan het juiste adres. Wij helpen u daarbij, door uw vraag als leidraad te nemen in de keuze voor horeca medewerkers.

Wij beschikken over een poule van kwaliteitspersoneel, goed opgeleid, ervaren. Handen-uit-de-mouwen-mentaliteit, gevoel voor wat gevraagd wordt- en in staat om dat te leveren. Wij gaan met u in gesprek over uw verwachtingen en uw vragen, wij leveren het antwoord. In de vorm van de juiste mensen op de juiste plek. Als horeca uitzendbureau in Alkmaar zijn wij het verlengstuk van uw doel.

Het uitzend bureau in Alkmaar: effectieve matchmaking

DOEN Horeca Uitzendbureau is uitermate flexibel in het leveren van horecamedewerkers. U kunt bij DOEN Horeca Uitzendbureau terecht wanneer u op de lange termijn een horecaevenement in de omgeving van Alkmaar organiseert of wanneer last minute een vacature ingevuld moet worden. Als uw eigen personeel ziek of op vakantie is, vullen de horecamedewerkers van DOEN graag de lege plekken in uw planning op. Onze mensen zijn altijd direct ter plaatse wanneer u vakkundig horecapersoneel nodig heeft.

 

DOEN Horeca het uitzendbureau dat altijd kwaliteit levert.

De eerste indruk die gasten hebben van uw horecagelegenheid is erg belangrijk. Bij DOEN Horeca Uitzendbureau snappen we dit helemaal. Daarom leveren wij u altijd personeel dat met kwaliteit voor u aan de slag gaat en een spetterende indruk achterlaat. 

Ons wervingsproces verloopt erg nauwkeurig en alleen de échte horecatijgers leiden wij op. We stomen ze klaar om met een dosis enthousiasme en precisie voor u aan de slag te gaan. Zodat u altijd tevreden bent met het personeel dat wij u leveren. 

  • Wij geven een 8+ garantie. 
  • Duidelijk inzicht in gewerkte uren. 
  • Flexibele bijschalen van horeca personeel.

“De medewerkers van DOEN voldoen aan de hoge eisen die in de top van de markt gelden, netjes, discreet en met kennis van zaken verzorgen zij onze nationale en internationale gasten.”

Tobias Overgoor, eigenaar Famous Flavours

Tevreden opdrachtgevers die al met ons samenwerken

rongastrobar
oceandiva
hollandevenementen-1
logo_albron-1
logogemeentezeist
Vermaat
logo-thermae-son-vasteVerhouding-1
rkc-waalwijk
Laplace
foodjazz-logo-rood-rgb
Eurest-logo-2
BeursvanBerlage
308206_SafariparkBeekseBergen_logo1_081012
Cookaholics-zw-1
stan-co
uu-logo-nl
Bakerstreet logo basis
logo-theaters-tilburg
trappers-tilburg
de-kort-catering
bonheur-horeca-groep
fc-eindhoven-150x150
beursgebouw-eindhoven-logo-1
eindhoven-airport-1
kreeftenbar
the-dylan
Pulitzer-Hotel-Amsterdam-214-x-66
the-seafood-bar
Thegrand
hotelokura
BeursvanBerlage
cropped-Site-pictogram-1
Screenshot 2023-02-28 at 12.46.58

Wij gaan voor een 8+ gastbeleving!

Van een luxe diner met topmanagement, tot een festival: ons personeel kan voor alles worden ingezet.

DOEN Horeca Uitzendbureau in Alkmaar levert mensen die gemaakt zijn voor de horeca. En die ook direct weten wat er van hen verwacht wordt, met de juiste ‘handen uit de mouwen-mentaliteit.’ Kortom, wat voor evenement u ook organiseert; u kunt altijd bij ons terecht.