Horeca Uitzendbureau Amstelveen

Doen Horeca Uitzendbureau in Amstelveen verzorgt uw flexibele schil

Bent u op zoek naar een horeca uitzendbureau in Amstelveen dat u voorziet van vakbekwaam horecapersoneel? Doen Horeca Uitzendbureau staat voor u klaar. Wij verzorgen de flexibele schil voor horeca opdrachtgevers door heel Nederland.

Horeca uitzendbureau voor vakbekwame horeca medewerkers

Wilt u kunnen bouwen op flexibel personeel om tijdelijke pieken en ziekmeldingen op te kunnen vangen? Doen Horeca Uitzendbureau in Amstelveen werkt met een poule van 400 jonge, frisse horeca medewerkers die zich als een vis in het water voelen in de rol van bedieningsmedewerker, serveerster, ober, keukenmedewerker, chef-kok, gastheer of gastvrouw.

Doen Horeca Uitzendbureau: personeel voor iedere gelegenheid in Amstelveen

U kunt ons inschakelen voor laagdrempelige gelegenheden tot de meest exclusieve evenementen waar de koning en koningin een hapje en een drankje nuttigen. Doen Horeca Uitzendbureau werkt met jonge, frisse vakprofessionals met een drive waar je ā€˜uā€™ tegen zegt, want met prinsen en prinsessen voelen we geen match. Oftewel, u kunt rekenen op geschikt personeel voor elke gelegenheid.

Een horeca uitzendbureau dat medewerkers intensief screent

Doen Horeca Uitzendbureau weet hoe belangrijk in uw en ons vakgebied een eerste indruk is. Daarom laten we niets aan het toeval over. We zijn in staat om hoogwaardige professionals uit de markt te halen, ze intensief te screenen en ze vervolgens goed op te leiden. Zo zijn we er zeker van dat u ons personeel met minimaal een 8 beoordeelt; want pas dan zijn we tevreden.

Doen Horeca Uitzendbureau in Amstelveen gaat op zoek naar een match op maat

Laat ons weten wat uw wensen zijn; dan gaan wij voor u op zoek naar een match op maat. Doen Horeca Uitzendbureau staat bekend om zijn ouderwetse service.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.